Γιατί να επιλέξεις το TeacherWise;

Είναι μια σύγχρονη και λειτουργική εκπαιδευτική πλατφόρμα

Ο σύγχρονος σχεδιασμός και το μοντέρνο design την κάνει να υπερέχει και να τραβάει τα βλέμματα του κάθε χρήστη. Είναι λειτουργική και εύχρηστη και με λίγα βήματα και κινήσεις σε βοηθάει να γίνεις μέλος της. Η περιήγηση είναι πολύ εύκολη και κατανοητή σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές που ψάχνουν ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών, φυσικής, αρχαίων, Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, ξένων γλωσσών, όπως αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών, ιταλικών, πορτογαλικών, ισπανικών κ.α. Είναι μια υπεύθυνη εταιρεία που είναι κοντά στα μέλη για απάντηση σε οποιαδήποτε απορία για άμεση εξυπηρέτηση και πλήρη ανταπόκριση στις ανάγκες του. Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας διαθέτει βαθιά γνώση των εκπαιδευτικών θεμάτων-ως εκπαιδευτικός και η ίδια- και μπορεί να παρέχει τις συμβουλές της για πιο αποτελεσματική προβολή του προφίλ σου.

                           Προσφέρει Προνομιακά πακέτα και οικονομικές συνδρομές

Το Teacherwise αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες των καιρών, την οικονομική δυσκολία κάποιων νέων ή και παλαιότερων εκπαιδευτικών και θέλοντας να διευκολύνει τον εκπαιδευτικό και να του προσφέρει νέες ευκαιρίες για ιδιαίτερα μαθήματα ώστε να διευρύνει τις επαγγελματικές του δυνατότητες   συχνά παρέχει ποικίλες προσφορές και οικονομικά πακέτα. Επίσης ως νέα εκπαιδευτική πλατφόρμα θέλει να είναι προσιτή και φιλική στους εκπαιδευτικούς και να δίνει συνεχώς την ευκαιρία  γνωριμίας.

                              5 λόγοι για να προβάλλεις το προφίλ σου στο Teacherwise;

-Το να προβάλλεις το προφίλ σου ως εκπαιδευτικός μέσω της πλατφόρμας Teacherwise μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για να βρεις ιδιαίτερα μαθήματα για διάφορους λόγους:

-Η πλατφόρμα μας επιτρέπει να επικοινωνείς άμεσα με μαθητές, γονείς και άλλους εκπαιδευτικούς, δημιουργώντας ένα δίκτυο επαφών στον εκπαιδευτικό χώρο.

-Ένα προφίλ μπορεί να λειτουργήσει ως βιογραφικό σημείωμα, προβάλλοντας τις δεξιότητές σου, την εμπειρία και τα επιτεύγματά σου στον τομέα της εκπαίδευσης.

-Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το προφίλ σου για να μοιραστείς πληροφορίες, πόρους και εργαλεία με άλλους εκπαιδευτικούς, ενισχύοντας έτσι τη συνεργασία και την ανταλλαγή ιδεών.

-Ένα καλά συμπληρωμένο προφίλ μπορεί να βοηθήσει στην εύρεση νέων ιδιαίτερων μαθημάτων σε εκπαιδευτικά ιδρύματα ή άλλους οργανισμούς που αναζητούν εκπαιδευτικούς με συγκεκριμένες δεξιότητες και εμπειρία.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να διατηρήσεις το προφίλ σου ενημερωμένο και επαγγελματικό, καθώς αυτό θα αντικατοπτρίζει την επαγγελματική σου ταυτότητα και θα καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο θα σε βλέπουν οι άλλοι στην εκπαιδευτική κοινότητα. Μην ξεχνάς να το ανανεώνεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Το Teacherwise είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος για να βρεις γρήγορα και εύκολα ιδιαίτερα μαθήματα ενισχύσεις την επαγγελματική σου ανάπτυξη και την επίδρασή σου στον τομέα της εκπαίδευσης. Οι ανάγκες σου είναι και δικές μας. Είμαστε δίπλα σου για να πετύχεις τους στόχους σου! Φτιάξε το προφίλ σου με λίγα κλικ! Γνωμονάς μας η προώθηση των μελών μας και η διευκόλυνση του γονέα ή μαθητή.  Άξονές μας η ταχύτητα, η αξιοπιστία και η αλήθεια. Διάλεξε ένα από τα οικονομικά μας πακέτα!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί.