Τι είναι;

Αξιοποίησε τις δυνατότητες του Teacherwise

Το Teacherwise είναι μια σύγχρονη και εύχρηστη πλατφόρμα που παρέχει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς να δημιουργήσουν προφίλ και να προσφέρουν τα μαθήματά τους σε μαθητές που αναζητούν βοήθεια σε διάφορα θέματα. Για να αξιολογήσουμε αν το Teacherwise είναι μια καλή πλατφόρμα για εσάς, ας εξετάσουμε ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα της πλατφόρμας:

  1. Ευκολία Χρήσης: Το Teacherwise προσφέρει μια φιλική προς τον χρήστη διεπαφή, καθιστώντας εύκολη τη δημιουργία και τη διαχείριση του προφίλ σας. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους εκπαιδευτικούς κάθε ειδικότητας να καταχωρούν τα μαθήματα και τις δεξιότητές τους με εύκολο και οργανωμένο τρόπο.
  2. Διαφήμιση και Προβολή: Το Teacherwise.gr προβάλλει όλο τον χρόνο τα προφίλ των εκπαιδευτικών στους ενδιαφερόμενους μαθητές, βοηθώντας στην αύξηση της προβολής και της προσέλκυσης νέων μαθητών. Οι μαθητές μπορούν εύκολα να βρουν τον εκπαιδευτικό για να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα που ταιριάζει στις ανάγκες τους μέσω της πλατφόρμας.
  3. Αξιολογήσεις και Σχόλια: Οι μαθητές μπορούν να αφήσουν αξιολογήσεις και σχόλια για τους εκπαιδευτικούς, κάτι που μπορεί να ενισχύσει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη προς το προφίλ σας.
  4. Ποικιλία Μαθημάτων: Η πλατφόρμα επιτρέπει την καταχώρηση μαθημάτων σε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων και επιπέδων, από βασικά σχολικά μαθήματα μέχρι εξειδικευμένα θέματα και γλώσσες.
  5. Υποστήριξη και Εξυπηρέτηση: Η πλατφόρμα παρέχει υποστήριξη και εξυπηρέτηση στους εκπαιδευτικούς για να διασφαλίσει ότι μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  6. Οικονομικά πακέτα και προωθητικές ενέργειες: Προσφέρει πολύ οικονομικά πακέτα εγγραφής(τρίμηνη-εξάμηνη και ετήσια) και με μικρό κόστος extra πακέτα και επιλογές για περισσότερη προώθηση στα social media και διαδικτυακές σχετικές με την εκπαίδευση ομάδες.

Εν κατακλείδι, το Teacherwise είναι μια καλή επιλογή για εκπαιδευτικούς στην Ελλάδα που θέλουν να προσφέρουν κατ’oίκον ή on line μαθήματα σε ένα ευρύτερο κοινό. Ωστόσο, είναι σημαντικό να δοκιμάσετε την πλατφόρμα για να δείτε αν ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.