ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Είμαστε η ατομική επιχείρηση με επωνυμία ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ και με διακριτικό τίτλο «TEACHERWISE», και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ως υπεύθυνος επεξεργασίας.

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ;

Επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας στοιχεία και δεδομένα που σας ταυτοποιούν, όπως ενδεικτικά στοιχεία ταυτότητας, επικοινωνίας, συναλλαγών, πληρωμών, αλληλεπίδρασης, προτιμήσεων κλπ.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;

Θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας (που συλλέξαμε ηλεκτρονικά ή αυτοπροσώπως), μεταξύ άλλων σκοπών και για να διαχειριστούμε τις αγορές προϊόντων από εσάς, για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας καθώς και, σε περίπτωση που επιθυμείτε, για σας να στείλουμε εξατομικευμένες επικοινωνίες.

ΜΕ ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;

Νομιμοποιούμαστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κυρίως για την εκτέλεση της σύμβασης που συνάπτετε μαζί μας κατά την εγγραφή ή/και κατά την πραγματοποίηση μιας αγοράς ή όταν λαμβάνετε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες ή τις λειτουργίες μας. Περαιτέρω, νομιμοποιούμαστε να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας, μεταξύ άλλων, βάσει του συμφέροντος να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας ή της συγκατάθεσης σας για να σας στείλουμε το ενημερωτικό μας δελτίο (εφεξής: «Newsletter»).

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;

Μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με συνεργάτες και παρόχους που είναι αναγκαίοι για την παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ;

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε επίσης και άλλα δικαιώματα, όπως για παράδειγμα, να εναντιωθείτε στη χρήση των δεδομένων σας από εμάς ή το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων σας κλπ.

Παρακαλούμε να διαβάσετε την πλήρη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας παρακάτω για να κατανοήσετε πλήρως τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και τα δικαιώματα που έχετε επ’ αυτών.

1. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ

Η ιστοσελίδα https://teacherwise.gr περιλαμβάνει ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης υπηρεσιών μέσω Διαδικτύου (εφεξής «Ηλεκτρονικό Κατάστημα»).

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί προτεραιότητα μας. Όπως κάθε επιχείρηση, είναι απαραίτητο και για εμάς να τηρούμε ορισμένες πληροφορίες για εσάς για λόγους διαχείρισης των μεταξύ μας σχέσεων αλλά και για λόγους εξυπηρέτησης των εμπορικών δραστηριοτήτων μας. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είστε βέβαιοι ότι χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα πάντοτε με κατάλληλο τρόπο και πάντα σύμφωνα με τις διατάξεις της σχετικής ισχύουσας νομοθεσίας.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής «Πολιτική») σας ενημερώνει για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων κατά τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας (https://teacherwise.gr), την αγορά προϊόντων μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος αυτής της ιστοσελίδας που δημιούργησε και λειτουργεί η επιχείρηση με διακριτικό τίτλο «TeacherWise» και την αλληλεπίδραση σας με εμάς μέσω των λογαριασμών μας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως ενδεικτικά Facebook και Instagram (όλα μαζί: «Πλατφόρμα»). Πιο συγκεκριμένα, σκοπός της Πολιτικής είναι να σας ενημερώσει για το πως συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, τι κάνουμε με αυτά, πως τα προστατεύουμε, για πόσο καιρό τα τηρούμε και φυσικά για τα δικαιώματα σας.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την εν λόγω Πολιτική, προτού ξεκινήσετε τη χρήση αυτής της Πλατφόρμας. Κάνοντας χρήση της Πλατφόρμας συμφωνείτε ότι έχετε ενημερωθεί για την Πολιτική μας και τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σε σχέση με την Πολιτική μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας ή στέλνοντας μας ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση: [email protected]

• 2. ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ

Προσωπικά σας δεδομένα χαρακτηρίζονται όλες οι πληροφορίες που σας αφορούν και δίνουν έστω τη δυνατότητα της ταυτοποίησης σας. Μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες όπως είναι το όνομα, τα στοιχεία επικοινωνίας σας, στοιχεία πληρωμών, στοιχεία αγορών κ.ο.κ.

• 3. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η εταιρεία που επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας είναι η εταιρεία με την επωνυμία «ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ» και διακριτικό τίτλο «TEACHERWISE», με έδρα τη ΑΘΗΝΑ, ΑΦΜ: EL059435106 / ΔΟΥ Νίκαιας , (+30)694 7611 378 και διεύθυνση email (e-mail) [email protected]

Στα πλαίσια της εν λόγω Πολιτικής, οι όροι «https://teacherwise.gr», «TeacherWise», «εταιρεία», «ιστοσελίδα», «ηλεκτρονικό κατάστημα», «Πλατφόρμα», «εμείς», «εμάς», «δικό μας» αναφέρονται στην ανωτέρω επιχείρηση.

• 4. ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις εξής κατηγορίες προσωπικών σας δεδομένων:

Στοιχεία ταυτότητας: Οποιεσδήποτε πληροφορίες σας ταυτοποιούν, όπως ενδεικτικά ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, ψευδώνυμο και κωδικό πρόσβασης για εγγεγραμμένους χρήστες, τίτλοι λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης κλπ.

Στοιχεία επικοινωνίας: Οποιεσδήποτε πληροφορίες χρησιμεύουν για την μεταξύ μας επικοινωνία, όπως ενδεικτικά διεύθυνση κατοικίας/παράδοσης, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου, τίτλος λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης κλπ.

Στοιχεία συναλλαγών: Οποιεσδήποτε πληροφορίες χρησιμοποιούμε για να ολοκληρώσουμε την αγορά σας και να συμπληρώσουμε το τιμολόγιό σας, όπως ενδεικτικά στοιχεία καλαθιού αγορών (τα προϊόντα που παραγγείλατε), τα στοιχεία παράδοσης, τη διεύθυνση χρέωσης, τον αριθμό παραγγελίας, το ιστορικό αγορών, τον αριθμό απόδειξης, την αξία αγοράς, τον αριθμό επιβεβαίωσης παραγγελίας, τον αριθμό παρακολούθησης παραγγελίας, το Α.Φ.Μ. σας (σε περίπτωση τιμολογίου) κλπ.

Στοιχεία πληρωμής: Οποιεσδήποτε πληροφορίες χρησιμοποιούμε για να δεχτούμε την πληρωμή σας, όπως ενδεικτικά τρόπος πληρωμής, στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικά στοιχεία, αξία ποσού πληρωμής κλπ.

Στοιχεία αλληλεπίδρασης: Οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετίζονται με το περιεχόμενο της μεταξύ μας επικοινωνίας, όπως ενδεικτικά κλήσεις και αλληλογραφία σας με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας, σχόλια σας σε δημοσιεύσεις λογαριασμών μας σε μέσα κοινωνική δικτύωσης μας ή απευθείας μηνύματα σας προς εμάς, αξιολογήσεις των υπηρεσιών και των προϊόντων μας, συμμετοχή σε έρευνες μας κλπ.

Στοιχεία προτιμήσεων: Οποιεσδήποτε πληροφορίες χαρακτηρίζουν τη συμπεριφορά σας και υποδεικνύουν την προτίμησή σας σε σχέση με τα προϊόντα μας, όπως ενδεικτικά προτίμηση δραστηριότητας, πληροφορίες συμμετοχής σε εκδήλωση, προτιμήσεις για προϊόντα και χαρακτηριστικά προϊόντων, το ιστορικό αγορών σας (όλα τα είδη στα καλάθια αγορών), είδη σε λίστα επιθυμιών, τυχόν λεπτομέρειες «προτιμήσεων» που μας παρέχετε όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας κλπ.

Στοιχεία συγκατάθεσης: Οποιεσδήποτε πληροφορίες αποδεικνύουν τον χρόνο και τον τρόπο που συναινέσατε σε οποιαδήποτε ενέργεια μας, απαιτεί εκ του νόμου τη συγκατάθεση σας, όπως ενδεικτικά αποδοχή των cookies, εγγραφή στο newsletter, αποθήκευση στοιχείων κάρτας κλπ.

Στοιχεία περιήγησης: Οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετίζονται με την περιήγηση σας στο διαδίκτυο, όπως ενδεικτικά το όνομα του προγράμματος περιήγησης (browser), τη διεύθυνση IP, τα δεδομένα clickstream, τα δεδομένα και ώρα των επισκέψεων στην Ιστοσελίδα, το χρόνο παραμονής στην Πλατφόρμα, τις σελίδες που επισκεφτήκατε και τους συνδέσμους στους οποίους κάνατε κλικ στα μηνύματα μάρκετινγκ ή στην Πλατφόρμα μας, τη διεύθυνση URL παραπομπής που σας έφερε στην Ιστοσελίδα μας κλπ.

Στοιχεία τοποθεσίας: Οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετίζονται με την τοποθεσία σας, όπως ενδεικτικά, τοποθεσία κατοικίας σας, την τρέχουσα τοποθεσία σύνδεσης [διεύθυνση IP], πληροφορίες θέσης συσκευής σε πραγματικό χρόνο μέσω αισθητήρων και σημάτων συσκευής, την τοποθεσία GPS (εάν θέλετε να την μοιραστείτε μαζί μας, για παράδειγμα, μέσω των ρυθμίσεων της κινητής συσκευής σας) ή όταν «check-in» σε μια εκδήλωση ή έναν ιστότοπο σε μια σελίδα μέσων κοινωνικής δικτύωσης που υποδεικνύει τοποθεσία κλπ.

Στοιχεία συσκευής: Οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετίζονται με την κινητή συσκευή που χρησιμοποιείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μας, όπως ενδεικτικά EUI συσκευής, ID συσκευής, πληροφορίες IP/Wifi, λειτουργικό σύστημα, δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή όταν παραχωρείται πρόσβαση κλπ.

• 5. ΠΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΜΕ

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, πάντοτε κι αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και εφόσον συντρέχει μια από τις νομικές βάσεις επεξεργασίας που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία.

Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς που είναι ασύμβατοι με αυτούς που αναφέρονται σε αυτήν την Πολιτική, χωρίς προηγουμένως να σας έχουμε ειδοποιήσει και να έχουμε ζητήσει, όπου αυτό απαιτείται, την συγκατάθεσή σας.

Επίσης, δεν πωλούμε προσωπικά δεδομένα σε τρίτους.

6. ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Για την εκπλήρωση των σκοπών που αναφέρονται στην Πολιτική, είναι απαραίτητο να μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με εξουσιοδοτημένους εργαζομένους τόσο της εταιρείας μας όσο και τρίτων συνεργατών και εξωτερικών παρόχων μας.

Ενδεικτικά τρίτοι που υποστηρίζουν τις υπηρεσίες μας και ενδέχεται να αποκτήσουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι:

• Χρηματοοικονομικοί Οργανισμοί, Οργανισμοί εντοπισμού και πρόληψης της απάτης,

• Τεχνολογικοί και αναλυτικοί πάροχοι υπηρεσιών,

• Πάροχοι και συνεργάτες υπηρεσιών που σχετίζονται με την υλικοτεχνική υποστήριξη, τη μεταφορά και την παράδοση των προϊόντων μας,

• Πάροχοι υπηρεσιών και συνεργάτες που σχετίζονται με το μάρκετινγκ και τη δημοσιότητα, όπως ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης, διαφημιστικά πρακτορεία ή διαφημιστικοί εταίροι.

• Πάροχοι υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης στους τομείς του λογιστηρίου, διοίκησης, νομικής, ασφάλισης, πληροφοριακών συστημάτων και τεχνολογίας

Ενδέχεται επίσης να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανονιστικές αρχές, κρατικές υπηρεσίες και τρίτους, εφόσον αυτό απαιτείται από την εκάστοτε εφαρμοστέα νομοθεσία.

Όταν λαμβάνουμε αίτημα να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, ελέγχουμε πάντοτε ότι ο φορέας που υποβάλλει το σχετικό αίτημα χρειάζεται πράγματι να αποκτήσει πρόσβαση στα προσωπικά σου δεδομένα και ότι εφαρμόζονται κατάλληλα μέτρα προστασίας κατά τη μεταφορά των σχετικών δεδομένων.

Δεν θα μεταφέρουμε τα προσωπικά σου δεδομένα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ο οποίος απαρτίζεται από τις χώρες της Ε.Ε., το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία και την Ισλανδία) χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση σου ή τη θέσπιση των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

7. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα την ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών. Εφαρμόζουμε διαδικασίες ασφαλείας, για να διασφαλίσουμε, ότι τα έντυπα και ηλεκτρονικά συστήματά μας και οι βάσεις δεδομένων μας προστατεύονται έναντι μη εξουσιοδοτημένης χρήσης, απώλειας και ζημιάς.

Τα δεδομένα που αποστέλλονται μέσω του διαδικτύου δεν είναι πάντα ασφαλή. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων κατά τη μεταφορά τους στην ιστοσελίδα μας καθώς πραγματοποιείτε την εγγραφή του λογαριασμού σας. Οποιαδήποτε μετάδοση γίνεται με δική σας ευθύνη. Ωστόσο, μόλις τα λάβουμε, λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για να τα διατηρήσουμε ασφαλή.

Περιορίζουμε την πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα σας σε όσους είναι επαγγελματικά απαραίτητο να λάβουν γνώση αυτών. Στις περιπτώσεις που χρησιμοποιούμε παρόχους υπηρεσιών, τους ζητάμε να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων σας από τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια ή αλλοίωση και άνευ αδείας πρόσβαση ή γνωστοποίηση. Θα επεξεργάζονται τα Προσωπικά Δεδομένα σας μόνον σύμφωνα με τις οδηγίες μας και υπόκεινται σε υποχρέωση τήρησης απορρήτου.

Έχουμε θεσπίσει διαδικασίες για να αντιμετωπίσουμε τυχόν παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων και θα ειδοποιήσουμε τόσο εσάς όσο και κάθε προβλεπόμενη ρυθμιστική αρχή σχετικά με παραβιάσεις, όταν μας ζητηθεί να το πράξουμε.

8. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Δεσμευόμαστε να σεβόμαστε τα δικαιώματα που έχετε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και να διευκολύνουμε την άσκηση τους. Με την επιφύλαξη ειδικών εξαιρέσεων και περιορισμών που επίσης προβλέπονται από τη νομοθεσία έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα.

Ανεξάρτητα από τη νομική βάση της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων:

• Δικαίωμα πρόσβασης

Μπορείτε να ζητήσετε να μάθετε από εμάς τι είδους προσωπικά δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε, για ποιους σκοπούς και για πόσο καιρό, σε ποιους τα κοινοποιούμε, καθώς και να λάβετε αντίγραφό τους σε κοινώς χρησιμοποιούμενο ηλεκτρονικό μορφότυπο κλπ.

• Δικαίωμα διόρθωσης

Μπορείτε να μας ζητήσετε είτε να διορθώσουμε τυχόν προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και είναι ανακριβή ή μη επικαιροποιημένα, είτε να τα συμπληρώσουμε εφόσον είναι ελλιπή.

• Δικαίωμα διαγραφής

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, στο βαθμό που δεν είναι πλέον απαραίτητα για το σκοπό για τον οποίο πρέπει να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε όπως σας έχουμε ήδη εξηγήσει ανωτέρω ή όταν δεν νομιμοποιούμαστε πλέον να τα επεξεργαζόμαστε.

Εφόσον, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα βάσει συγκατάθεσης σας ή έννομου συμφέροντος μας:

• Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας

Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον συντρέχει μία από τις περιπτώσεις που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.

• Δικαίωμα εναντίωσης

Μπορείτε να μας ζητήσετε να σταματήσουμε εξ ολοκλήρου την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, εφόσον συντρέχει μία από τις περιπτώσεις που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.

Εφόσον επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα βάσει συγκατάθεσης ή εκτέλεσης σύμβασης:

• Δικαίωμα φορητότητας

Μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε τα προσωπικά δεδομένα σας που μας έχετε παράσχει, σε κοινώς χρησιμοποιούμενη μορφή (π.χ. excel, .pdf), υπό τον όρο ότι η επεξεργασία γίνεται με αυτοματοποιημένα μέσα.

Εφόσον η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων βασίζεται στη συγκατάθεση:

• Δικαίωμα ανάκλησης

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας ανά πάσα στιγμή. Η ανάκληση δεν θα θίξει την νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση μέχρι την ανάκλησή της.

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας ανά πάσα στιγμή. Η ανάκληση δεν θα θίξει την νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση μέχρι την ανάκλησή της. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ή επιθυμείτε να εξασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

Το αίτημά σας δεν μπορεί να διεκπεραιωθεί εάν δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας. Μπορεί να θέσουμε πρόσθετες ερωτήσεις επαλήθευσης εάν έχουμε εύλογες αμφιβολίες σχετικά με την ταυτότητά σας με σκοπό την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των δικαιωμάτων όλων των καταναλωτών μας. Σε περίπτωση που θεωρούμε απαραίτητο να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας, ενδέχεται να ζητήσουμε αντίγραφο ενός εγγράφου που να αποδεικνύει την ταυτότητά σας.

Υποβολή καταγγελίας

Εάν έχετε κάποιο παράπονο για τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή, που για την Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήραwww.dpa.gr).

Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματά σας:

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, καθώς και για κάθε πληροφορία σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε υποβάλλετε αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] Κατά κανόνα, το αίτημά σας θα ικανοποιείται, εντός μηνός από την παραλαβή του. Οι πληροφορίες, κάθε ανακοίνωση καθώς και όλες οι ενέργειες που αναλαμβάνονται κατά τα άρθρα 15 έως 22 και 34 GDPR, παρέχονται δωρεάν.

Ασφάλεια

O ιστότοπος teacherwise.gr εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα (φυσικά/ηλεκτρονικά) προκειμένου να διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας των δεδομένων σας έναντι των κινδύνων. Ωστόσο, η φύση του Διαδικτύου είναι τέτοια που είναι αδύνατο να διασφαλιστεί ότι η πρόσβασή σας στον ιστότοπο θα είναι αδιάκοπη ή χωρίς λάθη ή ότι αυτός ο δικτυακός τόπος, οι διακομιστές ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται από εμάς είναι απαλλαγμένα από ιούς ή άλλα επιβλαβή συστατικά.

Πολιτική απορρήτου και Παιδιά

Η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί και προορίζεται για χρήση από ενήλικες. Αν είστε ανήλικος κάτω από το ηλικιακό όριο, από το οποίο απαιτείται η γονική συναίνεση στη χώρα σας, θα πρέπει να ελέγξετε τους όρους της παρούσας Δήλωσης Απορρήτου από κοινού με το γονέα ή τον κηδεμόνα σας για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε και αποδέχεσθε αυτούς τους όρους. Οι χρήστες χωρίς την παραπάνω συγκατάθεση δεν επιτρέπεται να μας παρέχουν προσωπικά δεδομένα.

Εφόσον διαπιστωθεί ότι έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες από ανήλικο χωρίς τη συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα του, ενώ θα έπρεπε να έχει ληφθεί τέτοια συγκατάθεση, θα διαγράφουμε τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν.

9. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε ή να αναθεωρούμε ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών με το ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε κρίνεται αναγκαίο, αναλαμβάνουμε δε την υποχρέωση να ενημερώνουμε τους Όρους για οποιαδήποτε μεταβολή.

Σε κάθε περίπτωση, σας προτείνουμε να ελέγχετε κατά καιρούς την παρούσα Πολιτική καθώς μπορεί να επικαιροποιείται ώστε να αντικατοπτρίζει τις τελευταίες εξελίξεις χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 25/07/2023

Πολιτική Cookies

1. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ

Η ιστοσελίδα https://teacherwise.gr περιλαμβάνει ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης υπηρεσιών μέσω Διαδικτύου (εφεξής «Ηλεκτρονικό Κατάστημα»).

Η προστασία της ιδιωτικής σας ζωής αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για εμάς. Όπως κάθε ιστοσελίδα, έτσι και η δική μας χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους επισκέπτες/χρήστες μας και να βελτιώνουμε την απόδοση της και τις υπηρεσίες μας.

Η παρούσα Πολιτική Cookies (εφεξής «Πολιτική») σας ενημερώνει για τη χρήση των cookies και παρόμοιων συσκευών που εγκαθίστανται στους τερματικούς σταθμούς σας κατά τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας (https:// teacherwise.gr) και την αγορά προϊόντων μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος αυτής της ιστοσελίδας που δημιούργησε και λειτουργεί η επιχείρηση «TeacherWise».

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την εν λόγω Πολιτική, προτού ξεκινήσετε τη χρήση αυτής της Ιστοσελίδας, ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τον τρόπο αποδοχής, τροποποίησης ή απόρριψης των cookies. Γενικά, τα cookies δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποκαλύψουν προσωπικές σου πληροφορίες, όπως το όνομα, η διεύθυνση, η ηλικία σου κλπ. Ωστόσο, μερικές φορές, η χρήση των cookies μπορεί να σχετίζεται με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, επομένως σας συνιστούμε να ανατρέξετε και στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σε σχέση με την Πολιτική μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας ή στέλνοντας μας ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση: [email protected] .

2. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ COOKIES

i. Τι είναι τα Cookies;

Με τον όρο cookies εννοούνται όλα τα μικρά αρχεία δεδομένων (συμπεριλαμβανομένων και παρόμοιων τεχνολογιών όπως flash cookies, web beacons ή bugs, pixel, HTML5 και SDK) που, εφόσον συμφωνείτε, τοποθετούνται στη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και τα οποία μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε ως ξεχωριστό επισκέπτη, όταν επισκεφτείτε και πάλι την εν λόγω ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας την ίδια συσκευή και το ίδιο πρόγραμμα περιήγησης.

ii. Πως λειτουργούν τα cookies;

Ο τρόπος που λειτουργούν τα cookies είναι απλός. Όταν επισκέπτεστε για πρώτη φορά μια ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί cookies, ένα cookie αποθηκεύεται στη συσκευή σας. Την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε την ίδια ιστοσελίδα, η συσκευή σας ελέγχει να δει αν έχει αποθηκευμένο το σχετικό cookie και εφόσον το βρει, στέλνει την πληροφορία που περιέχεται στο εν λόγω cookie πίσω στην ιστοσελίδα. Η ιστοσελίδα τότε αναγνωρίζει ότι την έχετε ξανά-επισκεφθεί, και σε μερικές περιπτώσεις, προσαρμόζει το τι εμφανίζεται στην οθόνη σου. Τα cookies μπορούν επίσης να καταγράφουν πόση ώρα μένεις στην κάθε σελίδα μιας ιστοσελίδας, σε τι συνδέσμους κάνεις κλικ, ακόμα και τις προτιμήσεις σου για την εμφάνιση της σελίδας και τα χρώματά της.

iii. Τι είδους cookies υπάρχουν;

Τα cookies διακρίνονται ανάλογα με την προέλευση τους σε:

1. Ίδια cookies: Είναι αυτά που αποστέλλονται στον υπολογιστή ή τη συσκευή του χρήστη από έναν υπολογιστή ή τομέα που διαχειρίζεται ο ίδιος ο εκδότης (διαχειριστής της ιστοσελίδας) και από τον οποίο προσφέρεται η πλατφόρμα ή η υπηρεσία που ζητά ο χρήστης.

2. Cookies τρίτων: Είναι αυτά που αποστέλλονται στον υπολογιστή ή τη συσκευή του χρήστη από έναν υπολογιστή ή τομέα που δεν διαχειρίζεται ο εκδότης (διαχειριστής της ιστοσελίδας), αλλά από άλλη οντότητα που επεξεργάζεται τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω των cookies.

iv. Ποιος χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που αποθηκεύονται στα Cookies;

Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα Cookies της ιστοσελίδας μας που έχει εγκαταστήσει ο εκδότης (διαχειριστής της ιστοσελίδας) χρησιμοποιούνται από εμάς, την εταιρεία με την επωνυμία «ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ» και διακριτικό τίτλο «TEACHERWISE», με έδρα τη ΑΘΗΝΑ, ΑΦΜ: EL059435106 / ΔΟΥ Νικαίας, τηλ.
(+30)694 7611 378. και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) [email protected]

Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα Cookies της ιστοσελίδας μας που εγκαθίστανται από τρίτους παρόχους χρησιμοποιούνται από αυτά τα τρίτα μέρη. Για να λάβετε αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά, σας συνιστούμε να διαβάσετε την Πολιτική Cookies αυτών των τρίτων μερών που είναι προσβάσιμη μέσω της ιστοσελίδας τους.

v. Πως χρησιμεύουν τα cookies;

Τα Cookies είναι απαραίτητα για τη διευκόλυνση της περιήγησης των επισκεπτών σε μια ιστοσελίδα και πολύ χρήσιμα για να προσφέρουν διαφημίσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Πιο συγκεκριμένα, ανάλογα με τον σκοπό τους, τα cookies μπορούν να ταξινομηθούν σε:

  1. Απολύτως αναγκαία (τεχνικά) cookies: Πρόκειται για cookies που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία της Ιστοσελίδας μας και επιτρέπουν την εύκολη και ασφαλή περιήγηση σας σε αυτήν. Για παράδειγμα, επιτρέπουν ενέργειες όπως ο έλεγχος της κίνησης, η αναγνώριση δεδομένων ή η περίοδος σύνδεσης, η πρόσβαση σε ενότητες ή περιεχόμενα περιορισμένης πρόσβασης, η εκτέλεση της διαδικασίας αγοράς μιας παραγγελίας, η διαχείριση της πληρωμής, ο έλεγχος της απάτης που συνδέεται με την ασφάλεια της υπηρεσίας, η χρήση στοιχείων ασφαλείας κατά την περιήγηση, η αποθήκευση των προτιμήσεων cookies σας κλπ. Τα τεχνικά cookies εγκαθίστανται αυτόματα και δεν εξαρτώνται από τη συγκατάθεση σας.
    1. 2. Cookies λειτουργικότητας ή εξατομίκευσης: Πρόκειται για cookies που επιτρέπουν να διατηρείται η πληροφορία, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέγετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά περιήγησης που μπορούν να διαφοροποιήσουν την εμπειρία του από αυτήν άλλων χρηστών. Για παράδειγμα χάρη σε αυτά μπορείτε να επιλέγετε τη γλώσσα περιήγησης, τον αριθμό των αποτελεσμάτων που θα εμφανίζονται όταν κάνετε αναζήτηση, την εμφάνιση ή το περιεχόμενο της υπηρεσίας μας ανάλογα με τον τύπο του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε κλπ. Τα cookies λειτουργικότητας ή εξατομίκευσης εγκαθίστανται μόνο κατόπιν της συγκατάθεσης σας, ωστόσο μη αποδοχή τους μπορεί να οδηγήσει σε αργή απόδοση της ιστοσελίδας ή σε ανεπαρκώς προσαρμοσμένες προτάσεις.
    2. 3. Cookies ανάλυσης: Πρόκειται για cookies που επιτρέπουν τον ποσοτικό προσδιορισμό του αριθμού των συνολικών χρηστών/επισκεπτών της ιστοσελίδας μας, τις ενότητες που επισκέφτηκαν στην ιστοσελίδα και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν με αυτήν. Σκοπός της συγκέντρωσης αυτών των δεδομένων είναι η μέτρηση και η στατιστική ανάλυση τους, προκειμένου να βελτιωθεί ο τρόπος λειτουργίας της ιστοσελίδας, των υπηρεσιών μας και κατ’ επέκταση της περιήγησης σας. Τα cookies ανάλυσης εγκαθίστανται μόνο κατόπιν της συγκατάθεσης σας, ωστόσο μη αποδοχή τους μπορεί να εμποδίζει την βελτίωση της ιστοσελίδας μας και κατ’ επέκταση της εμπειρίας σας.
    3. 4. Cookies συμπεριφορικής διαφήμισης: Πρόκειται για cookies που αποθηκεύουν πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά σας βάσει της συνεχούς παρατήρησης των συνηθειών περιήγησής σας, προκειμένου να αναπτυχθεί ένα συγκεκριμένο προφίλ σας με αποτέλεσμα να την προβολή εξατομικευμένων διαφημίσεων βάσει αυτού. Τα cookies συμπεριφορικής διαφήμισης εγκαθίστανται μόνο κατόπιν της συγκατάθεσης σας, ωστόσο μη αποδοχή τους μπορεί να περιορίσει τις εξατομικευμένες διαφημίσεις που θα λαμβάνετε.

Για να μάθετε λεπτομερώς τους σκοπούς που εξυπηρετεί το κάθε ξεχωριστό cookies που χρησιμοποιείται στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να ανατρέξετε στον παρακάτω πίνακα της παραγράφου 3.

4. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ COOKIES

i. Πως επιλέγετε ποια cookies θα χρησιμοποιούνται;

Κατά την είσοδο σας στην ιστοσελίδα, σας προβλήθηκε ένας ενημερωτικός Πίνακας Ρυθμίσεων (Cookie banner) σχετικά με τη χρήση των cookies, παρέχοντας σας τη δυνατότητα είτε να συνεχίσετε την περιήγηση σας χωρίς τη χρήση κανενός cookie, πέραν των απολύτως αναγκαίων, είτε να ενεργοποιήσετε τη χρήση των cookies της κάθε κατηγορίας που επιθυμείτε να εγκατασταθούν.

Να έχετε υπόψη σας ότι εάν απορρίψετε ή περιορίσετε τη χρήση cookies, ενδεχομένως να μην μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως όλες τις λειτουργίες ή τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στον παρόντα Ιστότοπο.

ii. Πως τροποποιείτε τις επιλογές σας;

Ανεξαρτήτως αποδοχής ή μη της εγκατάστασης/χρήσης των cookies, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να επισκεφτείτε τον Πίνακα Ρυθμίσεων Cookies, και να τροποποιήσετε τις επιλογές.

Λάβετε υπόψη σας ότι οποιαδήποτε απεγκατάσταση cookie δεν επηρεάζει τα cookies που έχουν μέχρι εκείνη τη στιγμή εγκατασταθεί ή τη διάρκεια τους.

iii. Πως απενεργοποιείτε μαζικά τα cookies;

Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, ώστε να ελέγχετε πώς τα cookies γίνονται αποδεκτά ή αποθηκεύονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας. Μπορείτε να μπλοκάρετε τα cookies αν το επιθυμείτε ενεργοποιώντας στο πρόγραμμα περιήγησης σας τη ρύθμιση που σας επιτρέπει να αρνείστε την εγκατάσταση όλων ή μερικών cookies. Ενδεικτικά, για τα πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης μπορείτε να μεταβείτε εδώ:

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Safari

Opera

Παρακαλούμε, να λάβετε υπόψη σας ότι η διαχείριση του Πίνακα Ρυθμίσεων των Cookies και οι σχετικές επιλογές σας γίνεται ξεχωριστά για κάθε πρόγραμμα περιήγησης ή συσκευή που χρησιμοποιείτε. Επομένως, εάν επιλέξετε να ρυθμίσετε τα Cookies με έναν τρόπο σε μια συσκευή και θέλετε η επιλογή σας να εφαρμόζεται με παρόμοιο τρόπο και σε μια άλλη, πρέπει να ενεργοποιήσετε την ίδια επιλογή και για την άλλη συσκευή.

5. ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ COOKIES

Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι η παρούσα Πολιτική δεν έχει εφαρμογή στις πρακτικές προστασίας ιδιωτικότητας και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων από τρίτα μέρα, για τα οποία δεν είμαστε υπεύθυνοι.

6. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Να θυμάστε, ότι τόσο η παρούσα Πολιτική μας, όσο και τα cookies που χρησιμοποιούμε μπορεί να αλλάζουν κατά περιόδους. Σε κάθε περίπτωση, η παρούσα Πολιτική Cookies θα επικαιροποιείται αντίστοιχα, ώστε να σε κρατάει ενήμερο πάντα σχετικά με το ποιος, γιατί και για πόσο εγκαθιστά cookies στην ιστοσελίδα μας.

7. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ COOKIES

Το www.aboutcookies.org  είναι μία χρήσιμη ιστοσελίδα που παρέχει πληροφορίες σχετικά με το πώς διάφορα προγράμματα περιήγησης διαχειρίζονται τα Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα cookies και τη διαφήμιση, μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.youronlinechoices.com/gr/ & http://www.aboutads.info/choices που περιέχει αναλυτικές πληροφορίες επί του θέματος.

Σύνδεσμοι σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ο δικτυακός τόπος https://teacherwise.gr παρέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους ως υπηρεσία προς τους χρήστες χωρίς να μπορεί να εγγυηθεί για το περιεχόμενο τους. Η δήλωση απορρήτου του παρόντος δεν έχει εφαρμογή για τους δικτυακούς τόπους αυτούς. Παρακαλείστε να ελέγχετε τις νομικές δηλώσεις και δηλώσεις απορρήτου στους δικτυακούς τόπους που συνδέεστε.

Ο χρήστης αποδέχεται ρητά ότι την αποκλειστική δικαιοδοσία και αρμοδιότητα για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει με το https://teacherwise.gr την έχουν τα Ελληνικά Δικαστήρια. Η δήλωση απορρήτου του παρόντος δεν έχει εφαρμογή για τους δικτυακούς τόπους αυτούς. Παρακαλείστε να ελέγχετε τις νομικές δηλώσεις και δηλώσεις απορρήτου στους δικτυακούς τόπους που συνδέεστε.

Η χρήση της ιστοσελίδας, οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο της υπόκεινται στους ανωτέρω όρους χρήσης. Αν ο χρήστης – επισκέπτης θεωρεί τους όρους αυτούς μη αποδεκτούς, παρακαλείται να μην κάνει χρήση της ιστοσελίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 25/07/2023