Προτεινόμενος/η Δημοφιλής

Ακριβή Κωνσταντινίδου

Αποθήκευση

Αναφορά κατάχρησης

Ειδική παιδαγωγός

Ακριβή Κωνσταντινίδου

Εισαγωγή

Σπούδασα στο University of East London σε σύμπραξη με το Metropolitan College και αποφοίτησα με Διάκριση από το τμήμα Ειδικής Αγωγής με τίτλο σπουδών Special Needs and Inclusive Education. Έχω ειδικευτεί στην Αξιολόγηση, Διάγνωση και Αντιμετώπιση των Διάχυτων Αναπτυξιακών Διαταραχών στο πλευρό του Αναπληρωτή Καθηγητή Παιδιατρικής – Κοινωνικής Αναπτυξιακής Παιδιατρικής κ. Καρδαρά Παναγιώτη.

 

Είμαι επιστημονική συνεργάτης του Εργαστηρίου Αναπτυξιακής Παιδιατρικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου με υπεύθυνη τη διδάκτωρ της Αναπτυξιολογίας κ. Αγνή Στυλιανάκη-Κεραμιδά, Παιδίατρος-Αναπτυξιολόγος. Έχω συνεργαστεί με κορυφαίους φορείς και κέντρα Ειδικής Αγωγής- Λογοθεραπείας και έχω παράσχει επί σειρά ετών εθελοντικά τις υπηρεσίες μου ως Ειδική Παιδαγωγός.

 

Έχω παρακολουθήσει εύρος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και έχω ειδικευτεί σε εκπαιδευτικές πρακτικές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις μαθησιακές δυσκολίες και στην εναλλακτική διδασκαλία. Με αφορμή και τις μουσικές μου σπουδές έχω γράψει και μιλήσει για τη χρήση της Μουσικής ως μέσο Θεραπείας για τα άτομα με Σύνδρομο Down αλλά και γενικότερα για τα οφέλη της Μουσικοθεραπείας. Έχω συνεργαστεί με κορυφαίους επιστήμονες του χώρου αναλαμβάνοντας ομιλίες και εργασίες για το Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο και το Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων.

 

Αναλαμβάνω Θεραπευτικές Συνεδρίες Ειδικής Αγωγής και Διδάσκω μεταξύ άλλων σε παιδιά, ενήλικες αλλά και στους γονείς έναν διαφορετικό τρόπο διαχείρισης της μελέτης και του χρόνου. Παρέχω καθοδήγηση και εκπαιδευτική υποστήριξη σε φοιτητές Παιδαγωγικών Σχολών και Σχολών Ψυχολογίας. Με αγάπη και μεράκι για το έργο που έχω αναλάβει να κάνω διατηρώ δική μου σελίδα και μοιράζομαι τακτικά με γονείς και παιδιά πληροφορίες και νέες ιδέες.

Εκπαίδευση

Πτυχίο
Είμαι κάτοχος πτυχίου, διπλώματος ή πιστοποίησης
Κατηγορία Ιδρύματος
ΑΕΙ
Επίπεδο Πτυχίου
Πτυχίο

Μαθήματα Online / Κατ' Οίκον

Μαθήματα Online
όχι Online

Διαθεσιμότητα

Ακριβή Κωνσταντινίδου 0 κριτικές

Γράψτε την κριτική σας

Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές.

Γράψτε την κριτική σας

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με *

Στοιχεία Λογαριασμού

Ακριβή Κωνσταντινίδου

Επικοινωνία με εκπαιδευτικό