Προτεινόμενος/η Δημοφιλής

Τζενγκίζ Ρ.

Αποθήκευση

Αναφορά κατάχρησης

Πληροφορικός

programming-languages-shutterstock-1680857539

Εισαγωγή

* Αναλαμβάνω την προετοιμασία (είτε για χόμπι) παιδιών όλων των ηλικιών στον τομέα της πληροφορικής, καθώς και τη διδασκαλία εκπαιδευτικής ρομποτικής (STEM) για παιδιά και ενήλικες, ανεξάρτητα από το επίπεδο τους. Χρησιμοποιώ εξειδικευμένο εξοπλισμό, όπως τα LEGO Wedo 2 και EV3, το Arduino, το Raspberry pi, micro:bit και το Scratch, για μια περιεκτική εκπαιδευτική εμπειρία.

* Επίσης, παρέχω προετοιμασία για τις ενδοσχολικές εξετάσεις των μαθητών της Α' και Β' τάξης, βασιζόμενος στην Τράπεζα Θεμάτων. Επιπλέον, προετοιμάζω μαθητές για τις πανελλαδικές εξετάσεις στα μαθήματα του προγραμματισμού υπολογιστών (Python) και των δικτύων υπολογιστών (subnetting, OSI, TCP/IP κ.λπ.) του ΕΠΑΛ και ΑΕΠΠ (ψευδοκώδικες) του Γενικού Λυκείου.

* Επιπλέον, προσφέρω μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις ECDL που οδηγούν στην πιστοποίηση υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιήσεων Unicert, Ucert, GlobalCert κ.ά. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν επίκαιρα θέματα και παρέχουν εγγύηση 100% επιτυχίας.

* Οι εβδομαδιαίες ώρες των μαθημάτων προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες και το πρόγραμμα του κάθε μαθητή, προσφέροντας εξατομικευμένη εκπαίδευση.

Εκπαίδευση

Πτυχίο
Είμαι κάτοχος πτυχίου, διπλώματος ή πιστοποίησης
Κατηγορία Ιδρύματος
ΑΕΙ
Ειδικότητα
Μηχανικός Πληροφορικής και Τηλεπινοικωνιών
Επίπεδο Πτυχίου
Master

Μαθήματα Online / Κατ' Οίκον

Μαθήματα Online
μόνο Online

Διαθεσιμότητα

Διαθεσιμότητα

Τζενγκίζ Ρ. 0 κριτικές

Γράψτε την κριτική σας

Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές.

Γράψτε την κριτική σας

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με *

Στοιχεία Λογαριασμού

Τζενγκίζ Ρ.

Τζενγκίζ Ρ.

Επικοινωνία με εκπαιδευτικό