Προτεινόμενος/η Δημοφιλής

Σπύρος Νίκας

Αποθήκευση

Αναφορά κατάχρησης

Πληροφορική

20221231_170311

Εισαγωγή

Πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τμήματος Φυσικής, με μεγάλη διδακτική εμπειρία σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ιδιαίτερα μαθήματα. Αναλαμβάνω τη διδασκαλία Φυσικής, Πληροφορικής, Μαθηματικών και Χημείας όλων των τάξεων Γυμνασίου, Λυκείου, Προετοιμασία Πανελληνίων καθώς και φοιτητών. 

 

Συστήνω τα online μαθήματα μέσω zoom σαν μία πιο εκσυγχρονισμένη μέθοδο διδασκαλίας.

 

* Υπάρχει η δυνατότητα καταγραφής του μαθήματος για επαναπροβολη, πίνακα για live σημειώσεις, ψηφιακές σημειώσεις-ασκήσεις-διαγωνίσματα.

 

* Διαθέτω γραφίδα για το μάθημα και με τη μορφή που το παραδίδω, είναι εφάμιλλο με το δια ζώσης από την ηρεμία του δωματίου του μαθητή, με όλα τα πλεονεκτήματα του να παρακολουθεί κανείς το μάθημα σε ένα διαδραστικό περιβάλλον διδασκαλίας και όχι μόνο σε ένα τετράδιο ή σε ένα πίνακα.

 

Γιατί να με προτιμήσει κάποιος;

Διαθέτω μεγάλη μεταδοτικότητα, υπομονή, επιμέλεια και ενσυναίσθηση. Αναπτύσσω πάντα άριστη επικοινωνία με τους μαθητές μου βοηθώντας τους να διατηρούν τη στοχοπροσήλωση τους. Παρέχω δωρεάν διδακτικό υλικό, δικά μου βοηθήματα με τη μορφή βιβλίων, ψηφιοποιημένες και έντυπες σημειώσεις, μεθοδολογίες, τακτικά τεστ κατανόησης και επαναληπτικά διαγωνίσματα.

 

Πιστεύω ακράδαντα πως ο κάθε νέος άνθρωπος χρειάζεται να κατακτά σε βάθος τις έννοιες που πλαισιώνουν τον κόσμο γύρω μας και να αναπτύσσει την ηθική και την παιδεία του επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα τα όνειρά του. Η διδασκαλία δεν είναι μόνο η μετάδοση της γνώσης, αλλά το mentoring και το coaching ώστε να υπάρξει αλλαγή προς το καλύτερο για τη ζωή του σημερινού μαθητή, του αυριανού φοιτητή και του μετέπειτα πολίτη που θα προσφέρει ενεργά στο κοινωνικό σύνολο.

 

*Διδακτική εμπειρία 17 συναπτών ετών στη Μέση Εκπαίδευση (Φυσική-Μαθηματικά-Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό Περιβάλλον-Χημεία) Ιδιωτικά και σε Φροντιστήρια.

*Εμπειρία στη διδασκαλία μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία, δυσαριθμησία, δυσγραφία, δυσπραξία, Σύνδρομο Άσπεργκερ κλπ).

*Προετοιμασία Πανελληνίων με πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας.

*Βοήθεια σε διπλωματικές εργασίες θετικών επιστημών.

*Παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε γλώσσες προγραμματισμού και μαθήματα σχολών θετικών επιστημών.

Εκπαίδευση

Πτυχίο
Είμαι κάτοχος πτυχίου, διπλώματος ή πιστοποίησης
Ίδρυμα σπουδών
Καποδιστριακό
Κατηγορία Ιδρύματος
ΑΕΙ
Ειδικότητα
Φυσικός
Επίπεδο Πτυχίου
Πτυχίο
Διδακτική Εμπειρία (έτη)
18

Μαθήματα Online / Κατ' Οίκον

Μαθήματα Online
και Online
Μαθήματα Κατ' Οίκον
Πηγαίνω στο χώρο των μαθητών, Δέχομαι μαθητές στο χώρο μου

Διάφορες Επιλογές

Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ, Έκπτωση σε αδέρφια
Ειδικές κατηγορίες μαθητών
Μαθησιακές δυσκολίες

Διαθεσιμότητα

Σπύρος Νίκας 0 κριτικές

Γράψτε την κριτική σας

Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές.

Γράψτε την κριτική σας

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με *

Στοιχεία Λογαριασμού

ΝΙΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

Επικοινωνία με εκπαιδευτικό