Προτεινόμενος/η Δημοφιλής

Σοφία Εμμανουηλίδου

Αποθήκευση

Αναφορά κατάχρησης

Μουσικός/Συνθέτις/Εκτελεστής

252-1695485079-1695485079-400×400-1

Εισαγωγή

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Οι τεχνικές διδασκαλίας που εφαρμόζω έχουν αποδειχτεί οι κατάλληλες για την εξέλιξη των μαθητών. Η ύλη προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή παίρνοντας ως γνώμονα πάντα τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του. Η Διδασκαλία κατ’ αυτόν τον τρόπο γίνεται μία ευχάριστη διαδικασία στην οποία ο μαθητής συμμετέχει με όλη του την διάθεση, γεγονός που τον βοηθά στην καλύτερη εμπέδωση της διδακτέας ύλης. Εάν και η εμπειρία δεν είναι πολυετής, οι σπουδές και η κατάρτιση εγγυούνται ένα σίγουρο αποτέλεσμα. Πάντα φιλική, ευέλικτη και υπομονετική με τους μαθητές μιλώντας μόνο την γλώσσα της αλήθειας. Το πρώτο μάθημα με τον μαθητή είναι αναγνωριστικό. Σε περίπτωση που υπάρχουν μαθησιακές δυσκολίες καλό θα ήταν αυτές να αναφερθούν πριν το μάθημα, έτσι ώστε να υπάρχει ένα πιο εμπεριστατωμένο σχέδιο αντιμετώπισης των προκλήσεων του μαθήματος.

*Σε περίπτωση διαδικτυακού μαθήματος υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής του, σε σύνεση πάντα με τον εκάστοτε μαθητή. Η εγγραφή και προώθηση του μαθήματος στον μαθητή δεν φέρει κάποιο έξτρα κόστος και παρέχεται δωρεάν.

Βιογραφικό

Η Σοφία Εμμανουηλίδου σπούδασε Σύνθεση σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο (πτυχίο 5 ετών ισοδύναμο με integrated master) στη Σχολή Καλών Τεχνών, του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (GR) υπό την επίβλεψη του καθηγητή Μιχάλη Λαπιδάκη με βαθμό διπλωματικής εργασίας 8,33 και βαθμό πτυχίου 8,5 (Άριστα). Σπούδασε επίσης σύνθεση με τους καθηγητές Χρήστο Σαμαρά, Δημήτρη Παπαγεωργίου και Δημήτρη Μαρωνίδη. Επιπλέον, έχει κάνει master classes σύνθεσης με τους Mark Andre, Malin Bång, Bryan Ferneyhough, Jana Luksts, Cristian Benvenuti και Reinhold Friedl. Το 2020 αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και έγινε δεκτή στο διατμηματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Τέχνες και Τεχνολογίες του Ήχου» του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα (GR) στην κατεύθυνση της Ηλεκτροακουστικής Καλλιτεχνικής Δημιουργίας. Αποφοίτησε από το δεύτερο μεταπτυχιακό το 2023 με βαθμό διπλωματικής εργασίας 9,21 και βαθμό πτυχίου 8,96 (Άριστα). Το 2023 συνέχισε τις σπουδές της πάνω στην ψυχολογία. Επί του παρόντος, η Σοφία Εμμανουηλίδου επικεντρώνεται σε ηλεκτροακουστικές συνθέσεις και σε συνθέσεις με χρήση μουσικού προγραμματισμού, καθώς και σε πολυμεσικές συνθέσεις (multimedia) με συνδυασμό ακουστικών οργάνων, προηχογραφημένων ηχητικών (tapes), βίντεο και μουσικού προγραμματισμού. Ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη ως μουσικός/συνθέτις/εκτελεστής. Επιπλέον, τα τελευταία 7 χρόνια εργάζεται επίσης ως μουσικοπαιδαγωγός σε κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ)/Μουσικές Σχολές/Ωδεία και Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ).

Δημοσιευμένα project στο παρακάτω Link:
https://linktr.ee/Sophia.Emmanouilidou

Εκπαίδευση

Πτυχίο
Είμαι κάτοχος πτυχίου, διπλώματος ή πιστοποίησης
Κατηγορία Ιδρύματος
Άλλο
Επίπεδο Πτυχίου
Πτυχίο

Μαθήματα Online / Κατ' Οίκον

Μαθήματα Online
και Online

Στοιχεία επικοινωνίας

Διαθεσιμότητα

Σοφία Εμμανουηλίδου 0 κριτικές

Γράψτε την κριτική σας

Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές.

Γράψτε την κριτική σας

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με *

Στοιχεία Λογαριασμού

Σοφία Εμμανουηλίδου

Επικοινωνία με εκπαιδευτικό