Προτεινόμενος/η Δημοφιλής

Ορέστης Αλέξης Ζυρίνης

Αποθήκευση

Αναφορά κατάχρησης

Φυσικός

10,00€
0 Κριτικές
da1822562830ef4c749605381e3d5f8f

Εισαγωγή

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα ισπανικής γλώσσας, κιθάρας, σαξοφώνου, μουσικής θεωρίας και αυτοσχεδιασμού, ear training και γενικών μουσικών δεξιοτήτων σε μαθητές όλων των ηλικιών.

--Απέκτησα το C2 (Superior), παρακολούθησα μαθήματα φιλοσοφίας στο Universitat de Barcelona, παρακολούθησα σεμινάρια μετάφρασης από και προς τα ισπανικά, έχω ταξιδέψει/διαμείνει σε ισπανόφωνες χώρες συνολικά για 4 χρόνια και έχω 17 χρόνια διδακτικής εμπειρίας.
--Πραγματοποίησα σπουδές στο Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα στο Σαξόφωνο.
--Είμαι πτυχιούχος κλασικής κιθάρας, αριστούχος απόφοιτος του Αττικού Ωδείου.
--Είμαι πτυχιούχος Ειδικού Αρμονίας, αριστούχος απόφοιτος του Εθνικού Ωδείου.
--Επί σειρά ετών έχω λάβει ιδιαίτερα μαθήματα στη τζαζ κιθάρα, τζαζ σαξόφωνο, ear training και θεωρητικών με καθηγητές ιδιαίτερου κύρους στον χώρο.

Το μάθημα διαρκεί 60 λεπτά, στο χώρο του μαθητή ή στον δικό μου ή online, μια φορά την εβδομάδα. Αναλαμβάνω και ξενόγλωσσους μαθητές στα ισπανικά (για τα μαθήματα μουσικής), στα αγγλικά, στα ιταλικά.
************

Η προσέγγιση που ακολουθείται στα μαθήματα ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ είναι προσαρμοσμένη στους στόχους του μαθητή (π.χ. λήψη πτυχίου, πραγματοποίηση σπουδών/Erasmus σε ισπανόφωνες χώρες, άμεση πρόσβαση σε πολιτισμικά αγαθά όπως τραγούδια, κινηματογράφος, λογοτεχνία κλπ).
Στο μάθημα εντάσσονται και στοιχεία που αγαπά ο μαθητής (βιβλία, τραγούδια, ταινίας κλπ) στο βαθμό που αυτό είναι παιδγωγικά εφικτό. Δίνεται έμφαση στον προφορικό, καθημερινό, ζωντανό λόγο. Διδάσκονται στοιχεία (γραμματικο-συντακτικά, φωνολογικά-προφορά, λεξιλογικά) από τις περισσότερες διαλέκτους του ισπανόφωνου κόσμου.
Προσφέρεται εκπαιδευτικό υλικό.
*****************************
Η προσέγγισή στα μαθήματα ΜΟΥΣΙΚΗΣ (σαξόφωνο, κιθάρα, θεωρητικά, αυτοσχεδιασμός) αντλεί από πολλά είδη μουσικής, πολλές αισθητικές και πολλά μουσικοθεωρητικά συστήματα: Κλασική μουσική, Jazz, παραδοσιακή μουσική (της Ελλάδας και της ευρύτερης ανατολικής μεσογείου), ρεμπέτικο, Blues κ.α. Ο τρόπος που γίνεται το μάθημα τείνει να συνδυάζει στοιχεία από πολλές παραδόσεις και να τα κοιτάζει παράλληλα.

Η κατεύθυνση του μαθήματος είναι προσαρμοσμένη στους στόχους του μαθητή: Ασχολούμαστε με είδη μουσικής που ακούει και επιλέγει. Αντίστοιχα επιλέγεται το ρεπερτόριο, οι τεχνικές οργάνου που διδάσκονται, η μουσικοθεωρητική/αυτοσχεδιαστική γλώσσα που μελετάμε, οι ενδεχόμενοι ρόλοι που θα κληθεί να παίξει κατά τη μουσική επιτέλεση. Αυτό βοηθάει αφ' ενός στην καλλιέργεια της αγάπης και της αφοσίωσης εκ μέρους του μαθητή, αφ' ετέρου εστιάζουμε στις δεξιότητες που είναι όντως χρήσιμες αποφεύγοντας μια ακαδημαϊκότητα αποκομμένη από την πράξη.

Το μάθημα δείνει έμφαση στην βιωματικότητα υπό την έννοια πως η κατανόηση των θεωρητικών συνδέεται με ακούσματα, με παραδείγματα ρεπερτορίου, με τραγούδι και με ear training ούτως ώστε να μην δημιουργείται χάσμα ανάμεσα στη θεωρητική/διανοητική γνώση και την εφαρμογή, το βίωμα, την ακρόαση.

Προσφέρεται εκπαιδευτικό υλικό, backing tracks.

Εκπαίδευση

Πτυχίο
Είμαι κάτοχος πτυχίου, διπλώματος ή πιστοποίησης
Ίδρυμα σπουδών
Πανεπιστήμιο Πατρών
Κατηγορία Ιδρύματος
ΑΕΙ
Ειδικότητα
φυσική
Επίπεδο Πτυχίου
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια
Διδακτική Εμπειρία (έτη)
1

Μαθήματα Online / Κατ' Οίκον

Μαθήματα Online
Και Online
Ωριαία Χρέωση Online
10
Μαθήματα Κατ' Οίκον
Πηγαίνω στο χώρο των μαθητών, Δέχομαι μαθητές στο χώρο μου

Στοιχεία επικοινωνίας

Λογαριασμοί Social

Ορέστης Αλέξης Ζυρίνης 0 κριτικές

Γράψτε την κριτική σας

Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές.

Γράψτε την κριτική σας

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με *

Στοιχεία Λογαριασμού

ΟΡΕΣΤΗΣ ΖΥΡΙΝΗΣ

Επικοινωνία με εκπαιδευτικό