Προτεινόμενος/η

Ελισάβετ Σταθάκη

Αποθήκευση

Αναφορά κατάχρησης

Φιλόλογος

Ελισάβετ Σταθάκη

Εισαγωγή

Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, με ειδίκευση στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω του μεταπτυχιακού μου. Με μεγάλη αγάπη για την εκπαίδευση και πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία ιδιαίτερων μαθημάτων σε μαθητές δημοτικού, καθώς και στα φιλολογικά μαθήματα γυμνασίου και λυκείου, θα χαρώ να συνεργαστούμε για την ακαδημαϊκή πρόοδο των παιδιών σας.

Η προσέγγισή μου στη μάθηση είναι παιδαγωγικά οργανωμένη, με έμφαση στην κατανόηση και όχι απλά στην αποστήθιση της ύλης. Διαθέτω πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, περιλαμβάνοντας ασκήσεις και εξωσχολικά βοηθήματα, τα οποία επιλέγονται με γνώμονα τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του κάθε μαθητή. Μέσω των συχνών ατομικών τεστ αξιολόγησης, επιδιώκω να παρακολουθώ στενά την πρόοδο και να εντοπίζω έγκαιρα τυχόν δυσκολίες, ώστε να προσαρμόζω αναλόγως τη διδακτική μέθοδο.

Κατανοώ πλήρως τη σημασία της επικοινωνίας με τους γονείς, προσφέροντας τακτικές ενημερώσεις για την πρόοδο των παιδιών τους και είμαι πάντα διαθέσιμη για συζητήσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην περαιτέρω βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Επιπρόσθετα, παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας τμημάτων για μικρές ομάδες μαθητών, επιτρέποντας έτσι μια πιο εξατομικευμένη προσέγγιση, αλλά και την ανταλλαγή ιδεών και γνώσεων μεταξύ των μαθητών, προάγοντας ένα δημιουργικό και διαδραστικό περιβάλλον μάθησης.

Αν ψάχνετε για μια αφοσιωμένη, επαγγελματία και προσηλωμένη στην ποιοτική εκπαίδευση δασκάλα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Θα χαρώ πολύ να συζητήσουμε τις ακαδημαϊκές ανάγκες του παιδιού σας και να σχεδιάσουμε μαζί τον καλύτερο δυνατό εκπαιδευτικό σχεδιασμό για την επίτευξη των στόχων του.

  • Online Μαθήματα για όλη την Ελλάδα (ατομικά/ομαδικά)
  • Δια ζώσης (Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Νέο Κόσμο, Αιγάλεω, Περιστέρι)
  • Πλούσιο Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Τεστ Αξιολόγησης
  • Προετοιμασία Εξετάσεων

Εκπαίδευση

Πτυχίο
Είμαι κάτοχος πτυχίου, διπλώματος ή πιστοποίησης
Ίδρυμα σπουδών
Πανεπιστήμιο Πατρών
Κατηγορία Ιδρύματος
ΑΕΙ
Ειδικότητα
Κλασικές Σπουδές
Επίπεδο Πτυχίου
Πτυχίο
Ημερομηνία Αποφοίτησης
March 31, 2015
Διδακτική Εμπειρία (έτη)
8

Μαθήματα Online / Κατ' Οίκον

Μαθήματα Online
Δια Ζώσης
Μαθήματα Κατ' Οίκον
Πηγαίνω στο χώρο των μαθητών, Δέχομαι μαθητές στο χώρο μου

Διάφορες Επιλογές

Ειδικές κατηγορίες μαθητών
Ξενόγλωσσοι μαθητές

Ελισάβετ Σταθάκη 0 κριτικές

Γράψτε την κριτική σας

Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές.

Γράψτε την κριτική σας

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με *

Στοιχεία Λογαριασμού

Ελισάβετ Σταθάκη

Ελισάβετ Σταθάκη

Επικοινωνία με εκπαιδευτικό