Προτεινόμενος/η

Ελευθερία Πύλιου

Αποθήκευση

Αναφορά κατάχρησης

Φιλόλογος

573-1699285251-1699285252-400×400-1

Εισαγωγή

Μελέτη θεωρητικών μαθημάτων σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου.
Εξατομικευμένη διδασκαλία που βασίζεται στις ανάγκες του κάθε παιδιού. Επιπλέον ασκήσεις και υποστήριξη σε μαθήματα με τη βοήθεια του κατάλληλου υλικού εκεί όπου τα παιδιά αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Αγαπώ πολύ τα παιδιά, είμαι πολύ κοντά με αυτά, αναπτύσσω σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίου σεβασμού. Αναλαμβάνω μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία, ΔΕΠΥ)
Δημιουργώ ένα ευχάριστο περιβάλλον ακολουθώντας μοντέρνες μεθόδους φιλικές προς τα παιδιά με κύριο αντικείμενο τη διαδραστικότητα, ενισχύω το διάλογο και στοχεύω στην καλλιέργεια της κριτικής σκέψης τους. Απώτερος στόχος είναι η αυτενέργειά τους

Επίσης, είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού πάνω στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ ξένης γλώσσας και διαθέσιμη για όσους επιθυμούν να διδαχθούν την ελληνική γλώσσα και να γνωρίσουν την ελληνικό πολιτισμό.

Εκτός από το μεταπτυχιακό μου δίπλωμα παρακολουθώ σεμινάρια και επιμορφώνομαι συνεχώς, τόσο σχετικά με τη  διδακτική των φιλολογικών μαθημάτων, όσο και σε θέματα διαφοροποιημένης διδασκαλίας αλλά και σε θέματα διδασκαλίας ενηλίκων.

Εκπαίδευση

Πτυχίο
Είμαι κάτοχος πτυχίου, διπλώματος ή πιστοποίησης
Κατηγορία Ιδρύματος
ΑΕΙ
Επίπεδο Πτυχίου
Πτυχίο

Μαθήματα Online / Κατ' Οίκον

Μαθήματα Online
και Online

Διαθεσιμότητα

Ελευθερία Πύλιου 0 κριτικές

Γράψτε την κριτική σας

Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές.

Γράψτε την κριτική σας

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με *

Στοιχεία Λογαριασμού

Ελευθερία Πύλιου

Επικοινωνία με εκπαιδευτικό