Προτεινόμενος/η Δημοφιλής

Χάρης Λουφόπουλος

Αποθήκευση

Αναφορά κατάχρησης

Καθηγητής μουσικής

281-1695821433-1695821433

Εισαγωγή

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα ακουστικής κιθάρας και στεριανού λαούτου.

Ακουστική ρυθμική κιθάρα: Εκμάθηση συγχορδιών, ρυθμών, θεωρητικά και ρεπερτόριο ελληνικό και ξένο. Δίνεται έμφαση στις ανάγκες και στις προτιμήσεις του μαθητή. Αποτελεσματική μέθοδος και ασκήσεις με στόχο την γρήγορη εκμάθηση. Οι μαθητές με τη μέθοδο που διδάσκω γρήγορα αρχίζουν να παίζουν τραγούδια και να εξασκούνται πάνω σε ρεπερτόριο του επιπέδου που βρίσκονται. Παράλληλα με την γνώση της ρυθμικής κιθάρας, ο μαθητής μπορεί να διδαχτεί, αν το επιθυμεί, τους τρόπους και τις τεχνικές παιξίματος της λαϊκής κιθάρας.

Στεριανό λαούτο: Εκμάθηση συγχορδιών, ρυθμών, λαικών δρόμων, μπασογραμμών και ρεπερτόριο απο την ελληνική και την παραδοσιακή μουσική. Δίνεται έμφαση στις ανάγκες και στις προτιμήσεις του μαθητή. Αποτελεσματική μέθοδος πάνω στο γνωστικό αντικείμενο της ελληνικής και της παραδοσιακής μουσικής με στόχο την γρήγορη εκμάθηση.

 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει;

Κατέχω χρόνια εμπειρία ως καλλιτέχνης και ως εκπαιδευτικός. Στον καλλιτεχνικό χώρο εδώ και 12 χρόνια γράφω τα δικά μου τραγούδια και εμφανίζομαι σε διάφορες μουσικές σκηνές και χώρους σε όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να βρείτε το κανάλι μου στο Youtube (Haris Loufopoulos) και να δείτε σχετικά δείγματα της πορείας μου. Ως εκπαιδευτικός ασχολούμαι παράλληλα απο το 2014 με διδασκαλία ακουστικής, λαϊκής κιθάρας, θεωρητικών της μουσικής και στεριανού λαούτου είτε σε ωδεία, είτε μέσω ιδιαίτερων μαθημάτων σε μαθητές όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Όλοι οι μουσικοί και οι καλλιτέχνες έχουμε ενα στόχο, είτε ειναι η έκφραση μέσα απο τη μουσική, η διασκέδαση ή το να περάσουμε μυνήματα και ιδέες. Όποιος και αν ειναι ο στόχος σου, είμαι εδώ για να σου δώσω το έναυσμα και τις γνώσεις να τον κατακτήσεις. Με τους μαθητές μου περνάμε δημιουργικά και όμορφα και συζητάμε για τη μουσική πέρα απο το μάθημα. Η μουσική ειναι τέχνη και η ενασχόληση της..αρετή.

 

Επαγγελματική Εμπειρία

2012 – Σήμερα

  • Καλλιτέχνης με live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα
  • Εκμάθηση των μουσικών οργάνων, ακουστική ρυθμική κιθάρα, στεριανό λαούτο είτε μέσω ιδιαίτερων μαθημάτων, διαδικτυακών και δια ζώσης, είτε μέσω συνεργασίας με δημόσια και ιδιωτικά ωδεία.

 

Κάτοχος πτυχίων που αποδυκνείουν την άριστη γνώση της μουσικής παιδείας και διδασκαλίας :

  1. Βασικό πτυχίο (Bachelor) “Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής” του πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
  2. Μεταπτυχιακό με τίτλο “Οπτικοακουστικές Τέχνες στην Ψηφιακή Εποχή” του Ιόνιου πανεπιστημίου.
  3. Δίπλωμα Βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Σχολής Μητροπόλεως Δημητριάδος.
  4. Πτυχίο Αρμονίας.
  5. Πτυχίο Αντίστιξης.
  6. 9μηνο σεμινάριο “Ειδικής Αγωγής” του πανεπιστημίου Αιγαίου.

 

Πώς θα καταλάβετε τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η διδακτική μέθοδος προσαρμόζεται στις ανάγκες του μαθητή ανάλογα με τις επιθυμίες και τις δυσκολίες που συναντά. Στο διάστημα που μεσολαβεί απο το προηγόυμενο στο επόμενο μάθημα, υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία για οτι χρειάζεται ο μαθητής, όπως για διάφορες ερωτήσεις που μπορεί να έχει ή ακόμη και για να του στείλω βιντεάκια με τις ασκήσεις ή τα τραγούδια που έχει να μελετήσει. Το μάθημα γίνεται για να μάθει ο εκπαιδευόμενος αποτελεσματικά και γρήγορα και όχι για να πιεστεί. 

Εκπαίδευση

Πτυχίο
Είμαι κάτοχος πτυχίου, διπλώματος ή πιστοποίησης
Κατηγορία Ιδρύματος
ΑΕΙ
Επίπεδο Πτυχίου
Πτυχίο

Μαθήματα Online / Κατ' Οίκον

Μαθήματα Online
και Online

Διαθεσιμότητα

Χάρης Λουφόπουλος 0 κριτικές

Γράψτε την κριτική σας

Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές.

Γράψτε την κριτική σας

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με *

Στοιχεία Λογαριασμού

Χάρης Λουφόπουλος

Επικοινωνία με εκπαιδευτικό