Αντωνία Βλαχογιάννη
Αντωνία Βλαχογιάννη

Αντωνία Βλαχογιάννη

Δασκάλα Αγγλικών
Από:

15,00€/ώρα

  • 0.0 /5.0 (00)
  • Πάτρα, Δυτική Ελλάδα

Εισαγωγή

Κατέχω πτυχίο δασκάλας δημοτικού και νηπιαγωγού απο την Αυστραλία με 8,5 χρόνια προϋπηρεσία.
 
Περαιτέρω πληροφορίες για εμένα και την προϋπηρεσία μου. Αρχικά, έχω αναπτύξει και κατακτήσει περαιτέρω τις επικοινωνιακές μου δεξιότητες με γονείς και συναδέλφους ως επαγγελματίας, υλοποιώ δραστηριότητες και οργανώνω το πρόγραμμα. Το πιο σημαντικό, να δώσω στα παιδιά και στους μαθητές την κατάλληλη στήριξη που χρειάζονται, σύμφωνα με τις εμπειρίες, τις φιλοσοφίες και τις γνώσεις μου που απέκτησα μέσω του πτυχίου μου στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
 
Ένα από τα μεγαλύτερα δυνατά μου πλεονεκτήματα είναι ο προγραμματισμός και ο κύκλος προγραμματισμού, έτσι ώστε να μπορώ να αρθρώνω την τεχνολογία με ευκολία όπου και έχω πλήρη κατανόηση και την χρησιμοποιώ καθημερινά.
 
Καθ’ όλη τη διάρκεια του πτυχίου μου ως δασκάλου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και προσχολικής ηλικίας, έχω μελετήσει το Αυστραλιανό Πρόγραμμα Σπουδών και το QKLG/EYLF όπου έχω ευχέρεια και μπορώ να διατυπώσω με πληθώρα τρόπων. Αυτό είναι εμφανές μέσα από τις μεθόδους μου και προσελκύει τους συναδέλφους μου να με πλησιάσουν φυσικά για βοήθεια και καθοδήγηση σχετικά με τα ερωτήματα ανάθεσης και τον προγραμματισμό τους. Εμπιστεύονται επίσης τις γνώσεις και τον επαγγελματισμό μου για να τους βοηθήσω να επιλύσουν επαγγελματικά τις συγκρούσεις. Αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη τους στις δεξιότητες και τις γνώσεις μου, στο να τους καθοδηγήσω και με αυτόν τον τρόπο μας επιτρέπει να οικοδομήσουμε υποστηρικτικές και ουσιαστικές σχέσεις και σεβασμό μεταξύ μας.
 
Η κοινωνική και φιλική μου φύση σημαίνει ότι έχω την ικανότητα να συνδέομαι με μαθητές και ενήλικες από διαφορετικά υπόβαθρα και εκτιμώ το έργο της οικοδόμησης της συμμετοχής της κοινότητας, το οποίο θεωρώ ως μέρος της συνεργασίας με μαθητές. Μαθαίνω γρήγορα καθώς μπορώ να αποκτήσω οποιαδήποτε νέα δεξιότητα/πληροφορία αποτελεσματικά. Η αγάπη μου για τη μάθηση έχει αποδειχθεί μέσα από τις σπουδές μου και την εργασιακή μου ηθική καθώς στοχεύω συνεχώς να αναπτύσσω τις δεξιότητες και τις γνώσεις μου ως δάσκαλος και επαγγελματίας. Φιλοδοξία μου είναι να εμπνέω συνεχώς τους μαθητές και να τους βοηθάω να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους με τον δικό τους τρόπο.
 
Είμαι εγγεγραμμένος εκπαιδευτικός με Πτυχίο Προσχολικής και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Έχω εργαστεί x2, συμβάσεις 6 μηνών σε 2 δημοτικά σχολεία ως δασκάλα. Έχω επίσης δουλέψει με την TRACER και έτσι ολοκλήρωσα διάφορες περιστασιακές δουλειές δασκάλων σε διαφορετικά δημοτικά σχολεία και διαφορετικά επίπεδα ετών. Έχω ολοκληρώσει 3 πρακτικές ασκήσεις όπου χρειάστηκε να εργαστώ ως δάσκαλος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (1 μήνας η καθεμία) σε 3 διαφορετικά δημοτικά σχολεία (βλ. βιογραφικό). Σε αυτές τις τοποθετήσεις, ως δάσκαλοι έπρεπε να εργαστούμε μαζί για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα σπουδών της Αυστραλίας για ολόκληρο το εξάμηνο εντός του έτους. Επί του παρόντος, (και τον τελευταίο 1,5 χρόνο) εργάζομαι επίσης ως διαδικτυακός δάσκαλος, διδάσκοντας και καθοδηγώντας μαθητές δημοτικού σχολείου με τις ανάγκες και τους μαθησιακούς τους στόχους.
Η ολοκλήρωση του Graduate Teacher Performance Assessment (GTPA), στο τέλος του πτυχίου μου, καταδεικνύει την ικανότητά μου να αξιοποιώ το Πρόγραμμα Σπουδών και να το εφαρμόζω με ποικίλους τρόπους, μέσω της διαφοροποίησης για την κάλυψη όλων των μαθητών.
 
 
Αντωνία Βλαχογιάννη

Σχετικοί καθηγητές

εικόνα Προτεινόμενο
Πετρος Λεβαντης
Ναυπηγος Μηχανολογος
Πετρος Λεβαντης
Αθηνα, Αττική
  • Από:15,00€/ώρα
  • Τηλέφωνο:306942
  • Προσόντα:Naval Architect & Marine Engineer
εικόνα Προτεινόμενο
Κατερίνα Τσουρή
Φιλόλογος κλασικής ειδίκευσης
Κατερίνα Τσουρή
Αθήνα, Αττική
  • Από:15,00€/ώρα
  • Τηλέφωνο:694854
  • Προσόντα:Φιλολογία
εικόνα Προτεινόμενο
Κατερίνα Κουμασίτη
Φιλόλογος - Ειδική Παιδαγωγός
Κατερίνα Κουμασίτη
Βόλος, Θεσσαλία
  • Τηλέφωνο:697905
  • Προσόντα:Ιστορίας

Πρόλαβε συνδρομή 43€/έτος

Ειδική τιμή γνωριμίας στις εγγραφές εκπαιδευτικών