Τρόπος λειτουργίας

Μαθητές

Πατώντας στην επιλογή “βρες εκπαιδευτικό” μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάση μαθήματος ,τοποθεσία ,τιμή κ.α. έτσι ώστε να βρείτε τον εκπαιδευτικό που ταιριάζει στα δικά σας κριτήρια. Δημιουργώντας έναν λογαριασμό μαθητή στην επιλογή “Σύνδεση/Εγγραφή” σας δίνεται η δυνατότητα προβολής των στοιχείων επικοινωνίας των καθηγητών αλλά και η λειτουργία online συνομιλίας μαζί τους. 

Εκπαιδευτικοί

Οι εκπαιδευτικοί μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας προσωπικό λογαριασμό πατώντας στην επιλογή “Σύνδεση/Εγγραφή” , μπορείτε να προσθέσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και στην συνέχεια επιλέγοντας την αγορά της συνδρομής που επιθυμείτε σας δίνονται συγκεκριμένες λειτουργίες για την προβολή σας στην πλατφόρμα αλλά και την προώθηση σας. Επιλέγοντας μεγαλύτερη διάρκεια συνδρομής επωφελείστε από την προσφορά μας σε έκπτωση τιμής αλλά και της μεγαλύτερης διάρκειας προώθησης του προφίλ σας.

Πως δημιουργώ το προφίλ μου

Πατώντας όπως αναφέρουμε και παραπάνω στην επιλογή “Σύνδεση/Εγγραφή” σας ανοίγει η σελίδα για να συνδεθείτε
Στην συνέχεια επιλέγετε την επιλογή “Εγγραφή”
Έπειτα καταχωρείτε τα στοιχεία που σας ζητάει η φόρμα εγγραφής και επιλέγεται την επιλογή εκπαιδευτικός.
Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας θα συνδεθείτε στην διαχείριση του προφίλ σας. Επιλέξτε την συνδρομή που σας ενδιαφέρει και αφού ολοκληρώσετε την αγορά της θα σας δοθεί πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της πλατφόρμας όπως θα δείτε παρακάτω. Καταχωρήστε όλα τα στοιχεία που είναι χρήσιμα για την προώθηση σας όπως προσωπικά στοιχεία , στοιχεία επικοινωνίας , φωτογραφία προφίλ και αγγελίας και προσθέστε στην επιλογή “ρυθμίσεις αγγελίας” τα μαθήματα που διδάσκετε.
Έχοντας ολοκληρώσει την καταχώρηση όλων των πεδίων , θα χρειαστεί να κάνετε επαλήθευση της ταυτότητας σας στέλνοντας στην ομάδα μας το πτυχίο σας ή άλλο παρόμοιο έγγραφο για την ταυτοποίηση σας. Μετά την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης σας , το προφίλ σας θα ξεκινήσει να προβάλετε στην πλατφόρμα μας και οι μαθητές θα μπορούν να σας αναζητήσουν και να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας.

Σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να καταχωρήσετε το προφίλ σας σωστά ή δυσκολεύεστε μπορείτε να μας στείλετε τα στοιχεία σας , ένα έγγραφο ταυτοποίησης, φωτογραφία και το βιογραφικό σας , έτσι ώστε να σας καταχωρήσουμε εμείς το προφίλ σας, έπειτα θα λάβετε τους κωδικούς σύνδεσης στο email σας.

Πρόλαβε συνδρομή 43€/έτος

Ειδική τιμή γνωριμίας στις εγγραφές εκπαιδευτικών